Toerisme

Caravela Support is een klein bedrijf dat ernaar streeft om de beste ondersteuning te bieden aan kleine(re) bedrijven in de toeristen-industrie. Wanneer men handen tekort komt biedt Caravela Support de ondersteuning die u nodig heeft; of het nu gaat om het schrijven en/of nakijken van reisbeschrijvingen, het vertalen van algemene reisinformatie naar het Nederlands of Engels, of het ontwerpen van een brochure: Caravela Support is de uitkomst.

Travel History

 

Landen

Steden

Continenten

Blog berichten

 

Toch maar weer terug

Eind februari ben ik naar Lima, Peru, vertrokken om daar werkzaamheden te gaan verrichten voor mijn eerste klant: “Naturandes Travel – Rondreizen Peru”. Een agentschap dat individuele reizen op maat door voornamelijk Peru en Bolivia organiseert. De werkzaamheden voor...

Een nieuw avontuur

Na een aantal jaartjes weer doorgebracht te hebben in Europa (Nederland, Italië en Frankrijk) heb ik pasgeleden toch besloten weer huis en haard te verlaten, weer op avontuur te gaan en zo ook nog eens dichter bij mijn eerste vaste klant te zijn in een land waar ik de laatste jaren met veel plezier heb gewoond, gewerkt en geleefd: Peru.

Caravela Support is terug van weggeweest!

Na weer een prachtig seizoen - ditmaal in de Franse Jura - gedraaid te hebben als junior host op een camping aan het Lac de Chalain is Caravela Support weer terug van weggeweest en klaar voor uw reis-, design-, en vertaalwerk!

Een aantal maanden naar Frankrijk

De aankomende maanden zal ik weer aan het werk zijn als junior camping host; dit maal in Frankrijk. Vanwege de locatie van deze camping is het mogelijk dat ik weinig tot geen toegang zal hebben tot een (stabiele) WiFi verbinding. Wel zal ik mijn best doen zo vaak...

Een stukje Cuba uit eigen keuken

Begint de reis naar Cuba al te kriebelen en kun je niet wachten tot je eindelijk hun keuken kunt proeven? Of misschien ben je net geweest en wil je weer éventjes terug naar de smaak van dit Caraïbische paradijsje? Caravela helpt je graag een handje door middel van een Cubaanse “Ropa Vieja” geheel op eigen eigenwijze wijze.

Nu te zien!

Caravela Support heeft de website uitgebreid met een klein portfolio. Hier is nu al een kleine selectie te zien van projecten die door de jaren heen gemaakt zijn.

Welkom bij Caravela Support

Van harte welkom op de splinternieuwe website!

Caravela Support biedt u ondersteuning in het Toerisme en in Design en is gericht op kleine(re) bedrijven in de toeristen-industrie en op kleine organisaties en verenigingen.

Caravela Design

Hoewel Caravela Support voornamelijk gericht is op de toeristen-industrie wordt er ook ondersteuning geboden aan het ontwerpen van promotiemateriaal.

Mijn Portfolio

In mijn portfolio vindt u enige projecten die ik in het verleden heb gemaakt.

Top 3 sites

1. Rondreizen Peru

Individuele reizen op maat

2. Fairtravel4U

Realistic tours

3. Bjpappels.nl

Website ontwerp en onderhoud

Galerie

 

Neem contact met mij op