Over Caravela Support

Caravela Support is een klein bedrijf dat voortgekomen is uit een passie voor reizen met daarbij affiniteit met Desktop Publishing (DTP).

Met meer dan 8 jaar ervaring binnen de reiswereld – waarbij ik gewerkt heb als reisbegeleider in Peru, Bolivia en Chili, als assistent manager bij een reisagentschap in Bolivia, en als campinghost in Nederland, Italië en Frankrijk – is er ruime ervaring in de reis branche. Voeg hier nog een MBO-4 opleiding in Multimedia Design & Desktop Publishing aan toe en je hebt de combinatie die Caravela Support is.

 

Tijdens mijn reizen door Zuid Amerika kwam ik vaak tegen dat kleinere bedrijven “onder de voet” gelopen worden door de grote bedrijven. Zo kwam ik geregeld slechte “Google Translate” vertalingen tegen (omdat men niet wist dat de Spaanse en Engels zinsbouw van elkaar verschilt, laat staan bij een taal zoals Nederlands), reisbeschrijvingen die uit niet meer dan wat zinnetjes in een Word-bestand bestonden met daarbij wat pakkende foto’s die met bloed, zweet en tranen geplaatst waren… Noem het maar op.

 

De rede hiervoor is simpel: kleine bedrijven, maar ook organisaties en (kunst)verenigingen, hebben vaak niet het kapitaal dat grotere bedrijven tot hun beschikking hebben om professionele hulp van vertalers of designers in te schakelen.

 

De missie van Caravela Support is dan ook om juist deze kleine(re) bedrijven, organisaties en verenigingen een kans te bieden om zich op een professionelere manier te kunnen presenteren zonder hiervoor kapitalen te hoeven betalen.

 

Zoals de gelijknamige schepen (Caravelas) uit het Tijdperk van de Grote Ontdekkingen biedt Caravela Support ondersteuning. Geen opdracht is te klein of te groot; in overleg is er van alles mogelijk en bovendien blijft het betaalbaar!

 

-Mike Appels

Eigenaar van Caravela Support

Neem contact met mij op